Art-terapia
TRE® Tension & Trauma Release Excercise
Integració per a experències amb Plantes Mestres

Què ofereixo

Acompanyament Terapèutic Integral

ATI

En aquest tipus d’acompanyament terapèutic s’uneixen diferents disciplines per poder brindar eines d’exploració i descobriment. Trobant noves maneres de relacionar-nos amb el nostre cos i la nostra psique perquè siguin els nostres aliats.

Tension & Trauma Release Exercise

TRE®

El TRE® és una tècnica somàtica per l’alliberament de la tensió, l’estrès i el trauma que treballa directament en la regulació del sistema nerviós i la descàrrega de tensions acumulades, ajudant-nos a arribar a un estat de calma mental, emocional i física. Amb el TRE® et convido a descobrir la vibració del teu propi cos.

Plantes mestres

MadreSelva

La preparació i la integració d’experiències amb estats expandits de consciència són molt importants per treure’n el màxim d’elles i entendre’n el sentit. Si treballes amb plantes mestres, t’ofereixo la meva experiència de més de 10 anys en aquest camp.

A on em pots trobar

Reserva una sessió introductòria gratuïta.

Un espai per a poder expressar les teves necessitats y veure quina opció s’hi adapta millor.
30 minuts
Irene Pérez Méndez

SOBRE MI

Irene Pérez Méndez

Sóc art-terapeuta, facilitadora certificada de TRE® i antropòloga.

Coneix totes les teories. Domina totes les tècniques, però al tocar una ànima humana sigues tant sols una altra ànima humana.

Carl G. Jung.

La Casa del Viento · La Casa del Vent

Contacta’m

Si vols qualsevol informació addicional sobre les sessions, els seus preus … no dubtis a posar-te en contacte amb mi mitjançant aquest formulari. Et contestaré tan aviat com em sigui possible.