ATI

Acompanyament

Terapèutic

Integral

Escoltar les teves necessitats, respectar els teus límits, tornar al teu centre.

A la Casa del Vent pots trobar un suport terapèutic si estàs passant moments difícils.
Aquest vol ser un espai de respecte i cura on la persona pugui entendre els seus propis ritmes i sincronitzar-se amb els de la natura, trobar les respostes al seu interior i desenvolupar una espiritualitat sana.

Què és ATI?

ATI, Acompanyament Terapèutic Integral, és un espai perquè et permetis investigar qui ets. Un procés en el qual et acompanyo fins on tu vulguis arribar, per aprendre noves maneres de treballar amb el cos i la inconscient.

Un procés on aprendràs a trobar els llocs de calma, seguretat i alegria dins teu. Es tracta d’un enfocament holísitic que considera la importància de tots els aspectes de la nostra experiència en la totalitat del nostre ésser.

Amb què treballarem?

L’Art-teràpia és una disciplina que brinda un ampli ventall de possibilitats per treballar en un mateix i ens recorda el poder transformador de l’art, el joc i l’acte simbòlic, que uneix el mundà i el sagrat.

La tècnica somàtica de TRE®, ens permetrà treballar de manera profunda els bloquejos i tensions corporals, així com els efectes del trauma i de l’estrès.

La meditació i el mindfulness poden ser eines molt pràctiques per aprendre a entendre la ment i redirigir l’atenció mentre es conrea la plena consciència i la connexió amb la respiració.

La neteja energètica, basada en algunes pràctiques amazòniques, treballa a nivells més subtils i es converteix en una altra eina més per aprendre que ens connecta amb el món natural.

¿A quién va dirigido?

A qui va dirigit? A tota persona que es trobi o hagi passat per un moment de:

  • crisi
  • por
  • trauma
  • bloqueig emocional / mental
  • ansietat

Reserva una sessió introductòria gratuïta.

Un espai per a poder expressar les teves necessitats y veure quina opció s’hi adapta millor.
30 minuts

Les sessions es poden realitzar online o presencialment en els següents espais:

 

Centro Mokxa en Barcelona
Espai Salut Mirasol, en Mirasol
ICA Institut Català de l’Ansietat en Sant Cugat
La Casa del Viento · La Casa del Vent

Contacta'm

Si vols qualsevol informació addicional sobre les sessions, els seus preus … no dubtis a posar-te en contacte amb mi mitjançant aquest formulari. Et contestaré tan aviat com em sigui possible.